Hitta vård på 1177.se

Här hittar du information om hur du uppdaterar ditt kontaktkort till Hitta vård på 1177.se. 

Hitta vård

 • I tjänsten Hitta vård hittar invånarna information om utbud, öppettider, telefonnummer och adress till mottagningar i Skåne. Mottagningarna publiceras när informationen är kvalitetsgranskad, så att alla uppgifter stämmer.

  Det mesta av informationen i tjänsten Hitta vård på 1177.se hämtas från Skånekatalogen. Det är därför mycket viktigt att informationen där alltid är uppdaterad och korrekt.

  Det finns även ett annat, nytt verktyg för information om mottagningens utbud i kontaktkortet på 1177.se. Den informationen visas då under en flik som heter "Vårt utbud".

 • Privata vårdgivare och offentliga mottagningar inom hälsovalet

  Du som tillhör en privat vårdgivare eller en offentlig mottagning inom hälsovalet, mejlar förslag på ändringar till e-postadress: hsa.1177@skane.se.

  Avdelningen för hälso- och sjukvårdsstyrning ansvarar sedan för att ändra privata vårdgivares information på kontaktkorten på 1177.se.

  Offentliga mottagningar

  Du som tillhör en offentlig mottagning kontaktar den person som ansvarar för att uppdatera mottagningens uppgifter i Skånekatalogen. I Skånekatalogen står det vem det är.

  Om ni är en hälsovalsenhet ska ni först skicka ett mejl för att få ändringarna godkända av avdelningen för hälso- och sjukvårdsstyrning.

  E-postadress: hsa.1177@skane.se 

  Tandvårdsenheter

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Tack för din hjälp att förbättra webbplatsen, dina synpunkter har skickats till webbredaktionen.