Practicum

Practicum Clinical Skills Centre är Region Skånes regionala organisation för klinisk färdighetsträning och medicinsk simulering.

Enheten erbjuder högkvalitativ klinisk praktisk utbildning och träning i simulerad miljö för alla kategorier av medarbetare i sjukvården. Kursutbudet omfattar teamträning för kommunikativa och kognitiva färdigheter, teknisk färdighetsträning samt föreläsningar.

Practicum tillhandahåller även utbildningar till studenter inom olika vårdutbildningar, samt ger första hjälpen- och HLR-utbildning till myndigheter, organisationer och företag. Practicum samarbetar med Lunds universitet och Malmö universitet.

Practicum är ackrediterade av

 

Network of Accredited Skills Centres in Europe (NASCE) 

Fick du hjälp av informationen på den här sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Vi läser alla synpunkter, men vi har tyvärr inte möjlighet att svara dig personligen. Tack för att du hjälper oss att förbättra webbplatsen.

Vad är problemet med sidan?

Tack för ditt meddelande!


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter