Kunskapsstöd

I vårdens möten uppstår ett spänningsfält mellan evidensbaserad kunskap, individuella hänsyn och patientens personliga preferenser. Medarbetaren kan behöva olika former av kunskapsstöd.

I patientnära situationer kan det ofta behövas ett lättillgängligt hittbart kunskapsstöd. På den här sidan finns uppgifter om några olika kunskapsstöd och var du kan hitta mer information om vart och ett av dem.

AKO Skåne-riktlinjen innehåller information från standardiserat vårdförlopp (SVF) eller ett personcentrerat sammanhållet vårdförlopp (PSV) eller ett nationellt kliniskt kunskapsstöd (NKK). När du söker information kring hur du praktiskt ska hantera SVF, PSV och NKK är det därför enklaste att alltid direkt söka aktuell diagnos bland AKO Skåne-riktlinjer.

Fick du hjälp av informationen på den här sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Vi läser alla synpunkter, men vi har tyvärr inte möjlighet att svara dig personligen. Tack för att du hjälper oss att förbättra webbplatsen.

Vad är problemet med sidan?

Tack för ditt meddelande!


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter