Om webbplatsen

Webbplatsen är till för alla privata och offentliga vårdgivare, som har avtal med/uppdrag för Region Skåne.

Ambitionen är att du som arbetar i vården ska hitta relevant information som ger dig stöd i mötet med patienten eller vid administrativa arbetsuppgifter.

Prioriterat innehåll på webbplatsen är vårdprogram och riktlinjer, administrativt stöd och utbildningar/kompetensutveckling.

Synpunkter

På varje sida finns en länk till formuläret "Fick du hjälp av informationen på sidan". Använd formuläret om du har synpunkter på den specifika sidans information.

Hjälp oss att förbättra webbplatsen

Vi arbetar hela tiden med att förbättra webbplatsen för dig som besökare. Detta gör vi bland annat genom att följa upp hur webbplatsen används och på vilket sätt. Vi gör bland annat tester och andra typer av undersökningar. Är du intresserad av att bidra till utvecklingen kan du anmäla dig.

Vi kontaktar dig via e-post för att bjuda in till olika tester och undersökningar. Alla som anmäler sig bjuds inte in till alla tester och undersökningar. Du avgör själv när det är aktuellt om du har möjlighet att delta.

Den information du delar med dig av när du skickar in formuläret kommer vi enbart att använda för att bjuda in till olika tester och motsvarande.

Avanmäl dig

Om du inte längre vill få inbjudningar kan du fylla i det i formuläret på denna sida.

Den här funktionen kräver att din webbläsare tillåter nödvändiga cookies. Ändra inställningar i din webbläsare och försök igen, eller prova en annan webbläsare.

Jag vill (obligatorisk)


Var jobbar du? (obligatorisk)När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Tack för din hjälp att förbättra webbplatsen, dina synpunkter har skickats till webbredaktionen.