Referensgrupper Primärvården

Referensgrupper finns för kuratorer, psykologer, fysioterapeuter och arbetsterapeuter, medicinska sekreterare och dietister samt sjuksköterskor och distriktssköterskor.

Primärvårdens utbildningsenhet anordnar, administrerar samt utvärderar utbildningar för medarbetare inom offentlig och privat primärvård. Behovet av kontinuerlig professionell kompetensutveckling är stort inom primärvården. Sjukdomspanoramat är brett och yrkeskategorierna är många. Våra utbildningar anpassas till enheternas behov och planeras i samarbete med yrkesspecifika referensgrupper. Det innebär ett möte på 2 timmar i Malmö per termin och tanken är att man ska bidra med idéer om innehållet i fortbildningen.  

Önskelåda fortbildning

Denna önskelåda avser era förslag till korta fortbildningsdagar som ni önskar ska arrangeras av Primärvårdens utbildningsenhet, till exempel infektioner, sårbehandling, smärta med mera. 

  • Den här funktionen kräver att din webbläsare tillåter nödvändiga cookies. Ändra inställningar i din webbläsare och försök igen, eller prova en annan webbläsare.

    När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

    Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Tänk på att

Informationen på webbplatsen är till för offentlig och privat vårdpersonal i Skåne.

Tack för din hjälp att förbättra webbplatsen, dina synpunkter har skickats till webbredaktionen.