Referensgrupper Primärvården

Referensgrupper finns för kuratorer, psykologer, fysioterapeuter och arbetsterapeuter, medicinska sekreterare och dietister samt sjuksköterskor och distriktssköterskor.

Primärvårdens utbildningsenhet anordnar, administrerar samt utvärderar utbildningar för medarbetare inom offentlig och privat primärvård. Behovet av kontinuerlig professionell kompetensutveckling är stort inom primärvården. Sjukdomspanoramat är brett och yrkeskategorierna är många. Våra utbildningar anpassas till enheternas behov och planeras i samarbete med yrkesspecifika referensgrupper. Det innebär ett möte på 2 timmar i Malmö per termin och tanken är att man ska bidra med idéer om innehållet i fortbildningen.  

Önskelåda fortbildning

Denna önskelåda avser era förslag till korta fortbildningsdagar som ni önskar ska arrangeras av Primärvårdens utbildningsenhet, till exempel infektioner, sårbehandling, smärta med mera. 

Kontakt

Fick du hjälp av informationen på den här sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Vi läser alla synpunkter, men vi har tyvärr inte möjlighet att svara dig personligen. Tack för att du hjälper oss att förbättra webbplatsen.

Vad är problemet med sidan?

Tack för ditt meddelande!


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter