Grafik - text SDV Live och två tecknade personer i sjukhuskläder

SDV Live!

SDV Live är en serie webbsändningar om vad Skånes digitala vårdsystem, SDV, är och hur införandet av SDV kommer att fungera.

Fokus under SDV Live ligger på demonstrationer och de förändringar i den skånska hälso- och sjukvårdens arbetssätt som blir följden av att SDV införs.

Första tillfället för SDV Live var den 5 november och därefter ska det hållas en serie sändningar under cirka ett år framåt, eller längre om det behövs. 

SDV Live riktar sig till alla medarbetare i Region Skåne och hos privata vårdgivare. Först bjuds chefer in att se livesändningarna, och därefter gör vi de inspelade sändningarna tillgängliga för alla medarbetare via denna webbplats. Meningen är att inspelningarna ska kunna användas som underlag vid diskussioner och kunskapsspridning på arbetsplatserna.

Se SDV Live i efterhand

På sidan Filmer lägger vi upp den inspelade och textade versionen av SDV Live så snart den är klar. Där kan du också se de demofilmer som visades under webbsändningen.

Kommande SDV Live

2021:
28 januari - Obs: Inställt på grund av Region Skånes förstärkningsläge med anledning av covid-19-situationen.
18 februari
18 mars
22 april
20 maj
17 juni
26 augusti
23 september

Fick du hjälp av informationen på den här sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Vi läser alla synpunkter, men vi har tyvärr inte möjlighet att svara dig personligen. Tack för att du hjälper oss att förbättra webbplatsen.

Vad är problemet med sidan?

Tack för ditt meddelande!


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter