Ängelholm (stängt)

Personalprovtagningen på Ängelholms Sjukhus har upphört. All personalprovtagning sker på personalprovtagningen i Helsingborg från den 3 februari 2022.

Efterfrågan på personalprovtagning har minskat på Ängelholms sjukhus. Samtidigt har kapaciteten för personalprovtagning i Helsingborg ökat tack vare att man gått över till egenprovtagning. Från och med torsdag den 3 februari hänvisas därför medarbetare som ska provtas för covid-19 till Helsingborgs lasarett.

Boka tid

Boka tid efter överenskommelse med din chef. Tidsbokning per telefon kan ske dygnet runt veckans alla dagar.

Så bokar du tid för provtagning på Helsingborgs lasarett

Så går egenprovtagningen till

Boka tid på personalprovtagningen. När du kommer dit får du ett provtagnings-kit. Genom att scanna den QR-kod som finns i förpackningen med din mobiltelefon kommer du till 1177.se där du loggar in med mobilt bank-id. Du utför testet själv (instruktioner finns i förpackningen) och därefter lämnar du provet i ett kärl vid personalprovtagningen enligt instruktion.

Logga in på 1177.se för att hitta ditt provsvar

Öppna journalen. Välj Egen provhantering. Svaret syns under tidigare beställningar och står som besvarad när provet är klart. Om du aktiverat aviseringar i 1177.se får du sms/mejl när provet är klart!

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Tack för din hjälp att förbättra webbplatsen, dina synpunkter har skickats till webbredaktionen.