Hitta vård på 1177.se

Här hittar du information om hur du uppdaterar ditt kontaktkort i tjänsten Hitta vård på 1177.se. 

 • Hur fungerar tjänsten Hitta vård?

  I tjänsten Hitta vård hittar invånarna information om utbud, öppettider, telefonnummer och adress till mottagningar i Skåne. Mottagningarna publiceras efter att informationen är kvalitetsgranskad, så att alla uppgifter stämmer.

  Det mesta av informationen i tjänsten Hitta vård på 1177.se hämtas från Skånekatalogen. Det är därför mycket viktigt att informationen där alltid är uppdaterad och korrekt.

  Det finns även ett annat, nytt verktyg för information om mottagningens utbud i kontaktkortet på 1177.se. Den informationen visas då under en flik som heter "Vårt utbud".

 • Så uppdaterar du ditt kontaktkort på 1177.se

  Privata vårdgivare och offentliga mottagningar inom hälsovalet:

  Privata vårdgivare, samt offentliga mottagningar inom hälsovalet, skickar in önskade ändringar till Contact. Avdelningen för hälso- och sjukvårdsstyrning ansvarar sedan för att ändra privata vårdgivares information på kontaktkorten på 1177.se.

  Uppgifter att visa på 1177 Vårdguiden (pdf)

  Nya fält för utbudsinformation (pdf)

  Offentliga mottagningar:

  Offentliga mottagningar kontaktar sin uppdateringsansvarige för Skånekatalogen för ändring av uppgifter. Vem det är står i Skånekatalogen. För hälsovalsenheter gäller att ändringarna först ska godkännas av avdelningen för hälso- och sjukvårdsstyrning, via mail till Contact

  Lathund för ifyllnad av fält till Skånekatalogen (pdf)

  I tjänsten kontaktkortsadmin kan du registrera kompletterande information om din mottagning som sedan visas i ditt kontaktkort under en flik som heter "Vårt utbud". Du kontaktar din divisionskommunikatör om du vill lägga till utökad information om mottagningens utbud. 

  Här loggar du in i kontaktkortsadmin (1177.se) 

  Användarmanual för kontaktkortsadmin (1177.se) 

   

  Tandvårdsenheter

   

  Blankett för uppdatering på 1177.se (pdf)

Tack för att du kontaktar oss, vi har tagit emot dina synpunkter

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter