Hitta vård på 1177.se

Här hittar du information om hur du uppdaterar ditt kontaktkort i tjänsten Hitta vård på 1177.se. 

Hitta vård

 • I tjänsten Hitta vård hittar invånarna information om utbud, öppettider, telefonnummer och adress till mottagningar i Skåne. Mottagningarna publiceras efter att informationen är kvalitetsgranskad, så att alla uppgifter stämmer.

  Det mesta av informationen i tjänsten Hitta vård på 1177.se hämtas från Skånekatalogen. Det är därför mycket viktigt att informationen där alltid är uppdaterad och korrekt.

  Det finns även ett annat, nytt verktyg för information om mottagningens utbud i kontaktkortet på 1177.se. Den informationen visas då under en flik som heter "Vårt utbud".

 • Privata vårdgivare och offentliga mottagningar inom hälsovalet:

  Privata vårdgivare, samt offentliga mottagningar inom hälsovalet, skickar in önskade ändringar till hsa.1177@skane.se. Avdelningen för hälso- och sjukvårdsstyrning ansvarar sedan för att ändra privata vårdgivares information på kontaktkorten på 1177.se.

  Uppgifter att visa på 1177 Vårdguiden (pdf)

  Nya fält för utbudsinformation (pdf)

  Offentliga mottagningar:

  Offentliga mottagningar kontaktar sin uppdateringsansvarige för Skånekatalogen för ändring av uppgifter. Vem det är står i Skånekatalogen. För hälsovalsenheter gäller att ändringarna först ska godkännas av avdelningen för hälso- och sjukvårdsstyrning, via mail till hsa.1177@skane.se

  Lathund för ifyllnad av fält till Skånekatalogen (pdf)

  I tjänsten kontaktkortsadmin kan du registrera kompletterande information om din mottagning som sedan visas i ditt kontaktkort under en flik som heter "Vårt utbud". Du kontaktar din divisionskommunikatör om du vill lägga till utökad information om mottagningens utbud. 

  Här loggar du in i kontaktkortsadmin (1177.se) 

  Användarmanual för kontaktkortsadmin (1177.se) 

  Tandvårdsenheter

  Blankett för uppdatering på 1177.se (pdf)

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Tack för din hjälp att förbättra webbplatsen, dina synpunkter har skickats till webbredaktionen.