Leverans av förrådsartiklar julen 2017

Julen närmar sig och det börjar bli dags att se över förråden inför kommande långhelger. För dig som köper förrådsartiklar via Region Skånes avtal med OneMed bör du tänka på följande:

Foto som visar förrådsleveransUnder jul- och nyårshelgen i år är det många röda dagar som infaller på ordinarie leveransdagar. Detta kommer att påverka sista beställningsdag för dig som får leveranser i mellandagarna.

För dig som får förrådsleverans:

Måndag

Måndagarna 25 december och 1 januari kommer det inga förrådsleveranser.

För dig som får leverans en gång i veckan – på måndagar – får du en alternativ leveransdag enligt särskilt schema.

Vilken som är din alternativa leveransdag och när du senast ska lägga din beställning för leverans ser du i vår sammanställning över alternativa leveransdagar

Tisdag

För dig som får leverans tisdagar erbjuder vi ingen alternativ leveransdag.

Sista beställningsdag för leverans tisdag den 2 januari är torsdag den 28 december.

Onsdag

För dig som får leverans onsdag ska beställning till OneMed läggas senast torsdag den 21 december för att du ska få din leverans onsdag den 27 december

Torsdag

För dig som får leverans torsdag ska beställning till OneMed läggas senast fredag den 22 december för att du ska få din leverans torsdag den 28 december.

Fredag

Inga förändringar i beställnings- och leveransdagar.

För dig med vårdnära materialförsörjning

För dig som har vårdnära materialförsörjning via Regionservice gäller särskilda rutiner som logistikvaktmästarna, servicevärdarna och deras chefer är uppdaterad om.

Prata med din logistikvaktmästare om du vill veta mer.

Brådskande beställning

Om du får akut behov av förrådsartiklar under helgerna kan du lägga en brådskande beställning. Beställer du innan klockan 16:00 får du din leverans nästkommande vardag.

Observera att det tillkommer en kostnad på 300 kr vid brådskande leveranser.

Kundcenter

Kundcenter har som vanligt öppet dygnet runt under julhelgen.

Förrådsvagnar

Som alltid inför storhelger så uppkommer brist på vagnar. Du kan hjälpa till med att packa ur vagnarna direkt vid ankomst och ställa dem på ”för avsedd plats” så de snabbt kommer tillbaka till godsmottagningen.

För dig som arbetar på FTV och VC kommer chaufförerna i större omfattning än vanligt packa av vagnarna när de lämnar godset för att ta med dem tillbaka så de kan användas nästa dag.

Tack för att du kontaktar oss, vi har tagit emot dina synpunkter