Hjälp oss göra Vårdgivare Skåne bättre

Har du synpunkter på hur Vårdgivare Skånes webbplats kan bli bättre kopplat till funktionalitet och utseende?

Vi som arbetar med Vårdgivare Skåne ser just nu över funktionalitet och utseende av webbplatsen. För att sidan ska vara ett så bra stöd som möjligt i din och dina kollegors vardag är det viktigt för oss att förstå hur du använder dig av sidan, hur den fungerar för dig och vad du upplever saknas.

Vi skulle vilja prata med dig för att förstå på riktigt hur webbplatsen kan underlätta i din vardag. Är du intresserad av att hjälpa till så fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Anmälan

Du måste tillåta att cookies används för att kunna skicka formuläret. Cookies används här som ett skydd mot spammejl.

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter

Hur går det till?

Efter att du skickat in anmälan kommer vi kontakta dig och boka in en intervju. Intervjun sker digitalt via Teams och det bästa är om du har möjlighet att sitta vid en dator för att eventuellt dela din skärm och visa hur du använder sidan. Intervjun tar ungefär 30 min.

Ingen förberedelse behövs utan vi vill helt enkelt lyssna in din vardag och det du tycker är viktigt att vi får med oss i utvecklingen av sidan. Du är helt anonym och det vi fångar upp kommer att gå direkt in i utvecklingen av sidan.  Vi har i arbetet med hemsidan hjälp av inUse, en research- och designbyr, och det är dem du kommer prata med.